вторник, 9 сентября 2014 г.

Шановні, колеги! Щиро вітаю вчителів, нагороджених за досягнення  в роботі за 2014- 2015 н.р.

1. Остапенко Тетяну Миколаївну,  ЗЗШ № 95 - І місце в конкурсі розробок уроків в номінації "Астрономія" в рамках Року електронної дидактики "Мистецтво навчати" (ГРАМОТА)

2. Шаповалову Наталію Леонідівну , "Джерело" - ІІІ місце в конкурсі розробок уроків в номінації "Фізика" в рамках Року електронної дидактики "Мистецтво навчати" (ГРАМОТА)

3. Остапенко Т.М., ЗЗШ № 95 за активну участь в обласному конкурсі розробок уроків з навчальних предметів в номінації  "Фізика. Астрономія" в рамках реалізації Року електронної дидактики "Мистецво навчати" (ДИПЛОМ)

4. Кунець Тетяну Іванівну ЗЗШ № 12 за сумлінну та якісну працю в ході перевірки конкурсних робіт обласного конкурсу розробок уроків з навчальних предметів в рамках реалізаці Року електронної дидактики "Мистецтво навчати" (фізика та астрономія) (ПОДЯКА)

5. Остапенко Т. М. за сумлінну та якісну працю в ході перевірки конкурсних робіт обласного конкурсу розробок уроків з навчальних предметів в рамках  реалізаці Року електронної дидактики "Мистецтво навчати" (Фізика) (ПОДЯКА)

6. Разенкову Ліну Олександрівну ЗГ № 93, координатора Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня 2014" (ПОДЯКА)

7. ЗНВК № 101 -найкращий популяризатор природничих дисциплін за підсумками проведення двох етапів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу "КОЛОСОК " у 2013/2014 н.р. (СЕРТИФІКАТ)

 8. ЗЗШ № 12 -найкращий популяризатор природничих дисциплін за підсумками проведення двох етапів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу "КОЛОСОК " у 2013/2014 н.р. (СЕРТИФІКАТ)














Комментариев нет:

Отправить комментарий

Архив блога